myboy

Photos /Videos on hashtag myboy (13.4m)

Ai meu coração ❤️

8310 182 Dec 16, 2017

Happy birthday นะครับตี๋น้อยคนเก่งของมี๊ มี๊รักหนูมากๆนะครับ วันนี้วันเกิดหนูหนูได้ทำในสิ่งที่หนูรักทำให้ดีที่สุดนะครับ I love you my Rotor #17dec2017

578 23 Dec 17, 2017

Jad dengan Had tanya Baba,apa ada dlm Hijr Ismail? Warna apa dalam tu? Apa yg ada dalam tu? Sambil tawaf tanya bila nak masuk,bila nak masuk,bayangkanlah mcm mana nk bwk diorang masuk.. Jad dgn Had kecik lagi Baba takut kena tolak sbb mmg ramai.. Tapi Allah maha mendengar.. tengah kami tawaf, azan asar pn berkumandang.Dengan izinya, Baba Jad dgn Had dapat solat Asar hanya beberapa inci dari pintu Hijr Ismail. Selesai solat kami terus dapat masuk dlm Hijr Ismail.. kami xsangka kami dpt masuk sdgkan dlm hati Baba dh terdetik payah nak masuk kalau ada budak kecik.. Tapi Baba salah.. Allah bagi rezeki yg lebih mudah bila Baba masuk dlm Hijr Ismail dgn Jad dan Had.. Baba suruh diorang peluk Kaabah,sentuh dan ciumlah kaabah sepuas2nya sambil berdoa.. Lepas dia cium kaabah beberapa minit Baba tariklah diorang, sekali Baba nampak diorang menangis, terus kami menangis anak beranak.. Baba sedih, Baba tanya apa yg diorang doa?.. Katanya dia doa nak jdi bijak, nak jadi anak soleh, Nak Baba dengan Ibu sampai tua katanya.. dan yg paling buat Baba terdiam Jad kata pd Baba.. “Baba boleh tak kenal Allah dengan baik dan jauhi syaitan yg jahat?” Baba terus jawab insyaaallah syg.. Mmg Baba terdiam sbb anak yg baru usia 7 tahun berkata begitu pd Baba.Terima kasih Allah kau kurniakan kami anak2 seperti ini.. insyaalah aku jaga amanah ni sebaiknya...gbr ni kami amek ketika sai, sbb Jad xhenti2 menangis.. dia kata dia happy😅 Nangis gembira katanya.. Tahianh Jad.. Baba pn xdpt rasa tu.Inilah gbr yg paling cantik dlm instagram Baba walaupun blur..Alhamdulillah ya Allah.. Terima kasih juga kat En.Shahrom drp Puchong yang nampak kitorang tawaf anak beranak,dia terus rapat dan cover Jad dengan Had drp dihimpit dan ditolak..Dia bantu sampai selesai..Alhamdullilah,Allah permudahkan segalanya..😌🕋. . .

45634 529 Dec 17, 2017

Happy 8 months old my dear baby ❤ semoga sehat selalu.. mami, papi, ko2 Ben, semua sayang kamu 😘 . 👶 Tambah ga bisa diem klo digendong tangannya mau ambil2 barang 👶 Udah bisa pura2 nangis klo ga dikasih barang yg dia mau 👶 Panjang masih tetep 75 cm, beratnya belom nimbang lagi 👶 Ga betah dipakein slaber klo makan, bisa ngamuk sambil ditarik2 slabernya 👶 Udah mulai merangkak dan belajar duduk sendiri 👶 Paling suka sama ko2 Ben, pasti sering ketawa banget klo main berdua 👶 Udah bisa cariin mami, klo maminya ga keliatan nangis 👶 Genap 3 bulan full direct breastfeeding (tadinya kadang pakai botol minum asipnya) 👶 Udah bisa bilang "mama, papa, apa" May God bless you my handsome baby boy 😘 . _kidz #8monthsold #1lovebabys _2017 boy

623 37 Dec 17, 2017

2nd Generation (speed)Skater . . . . . 📷

617 5 Dec 17, 2017

Manchmal frag ich mich schon, warum ich mir das eigentlich alles nochmal angetan hab....das Sorgen machen, abhängig sein, die schlaflosen Nächte , das ständige Tragen und Trösten, die Hilflosigkeit, Unwissenheit und die vielen Fragen auf die man keine Antwort hat! Aber dann, als ich vorhin Henry ins Bett gebracht hab, er neben mir liegt und sagt: Mami, weisst du wie lieb ich dich hab? Bis üüüüüüberall hin und wieder zurück und nicht nur bis zum Mond, weil du die Beste Mami bist!!! Dann weiss ich: Durchhalten!!! Es lohnt sich!!! Mein Wort zum Samstag 😋✌🏻 #6weeks ger_de

284 6 Dec 16, 2017

Luiza se achando no skate. 👩‍👧‍👦 __________________________________________________ boy love life sboy sgirl

958 18 Dec 16, 2017

Il mio primo compleanno con te💙 🎂

906 97 Dec 17, 2017
0 0 Dec 18, 2017
0 0 Dec 18, 2017

Dengo meu ❤

0 0 Dec 18, 2017

...yes, you can! 😉

0 1 Dec 18, 2017

Let me introduce you to ‘ Chippy’ Levi’s newest Elf The Shelf 🙌👏☺️ Not content with his beautiful paper one he made he recruited Google’s services (& Dad’s help!) and this was the end result! The Elf is evolving in the Gamble household ❤️

0 0 Dec 18, 2017

Breakfast fun for the birthday boy, bro & bestie 👌🏻

0 1 Dec 18, 2017

Stofzuigen doen wij zo 🖤

1 0 Dec 18, 2017
3 0 Dec 18, 2017

Siang hari ini main puzzle 😎🐾 . . . ness

0 0 Dec 18, 2017

POR FIN . ya puedo ponerme playeras...y puedo dedicar mas tiempo a mi niño y a mi embarazo...aunque esta semana se plantea entretenida . andme 3 #30weekspregnant #30semanas

3 0 Dec 18, 2017

Its hard work being a dog

0 0 Dec 18, 2017

Z pysiakiem😘😍 👑 😘😍

3 1 Dec 18, 2017

9 weeks today 💙 he's growing so fast 🙂 5,5 kg

0 0 Dec 18, 2017

Happy Birthday Braedy #16thbirthday

1 0 Dec 18, 2017

Alfie Made me a christmas card ❤

0 0 Dec 18, 2017
2 0 Dec 18, 2017

Early morning start for my beautiful birthday boy 💙

2 1 Dec 18, 2017

Take me back to the mountains 🗻

5 1 Dec 18, 2017
0 0 Dec 18, 2017

😀❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ un noël blanc avec un peu de chance????!!! 🎄 _life_shots

8 0 Dec 18, 2017

‘Wake up Maggie, I think I got something to say to you!’ 🎶 Enjoying a lovely pub lunch with the boy. Aka Rod Stewart, aka The Notorious D.O.G, aka Droolius Caesar... 🐶🐾

18 1 Dec 18, 2017

Happy birthday smile boy.You're amazing and I love you so so much, you're talented and fantastic. You make me happy even if you don't know it. Love u Rian.+30 friend #14december #30yearsold graphy grapher

4 0 Dec 18, 2017
4 0 Dec 18, 2017
2 0 Dec 18, 2017
0 0 Dec 18, 2017
5 0 Dec 18, 2017

Hi!🐰💙 # sweetnessoverload#

5 0 Dec 18, 2017
0 0 Dec 18, 2017
3 0 Dec 18, 2017

Today is a penguin outfit and matching bobble hat day 🐧✌🏼😍💙

4 0 Dec 18, 2017